روتر دستگاهی است که دو یا چند شبکه یا زیرشبکههای پکتسوئیچ شده را به هم متصل میکند. این دستگاه دو وظیفه اصلی دارد: مدیریت ترافیک بین شبکهها، با فوروارد کردن بستههای داده به آدرس IP مقصد خود و فراهم کردن امکان اتصال چند دستگاه به یک شبکه اینترنت.
امروزه انواع مختلفی از روتر ها وجود دارد، اکثر روترها دادهها را بین LAN (شبکههای محلی) و WAN (شبکههای گسترده) منتقل میکنند.
LAN و WANچیست؟
به گروهی از دستگاههای متصل به منطقه جغرافیایی خاص LAN گفته میشود. LAN معمولاً نیاز به یک روتر دارد. WAN به شبکه بزرگی گفته میشود که در سطح منطقه جغرافیایی وسیع پخش شده باشد. مانند سازمانهای بزرگ و شرکتهایی که دارای چندین شعبه در سراسر کشور میباشند، این سازمان ها و شرکت ها برای هر محل نیاز به LAN جداگانه دارند که سپس به LAN های دیگر متصل شده و شبکه بزرگتر WAN را تشکیل بدهند.
اگرچه برخی از ارائه دهندگان خدمات اینترنت (ISPs) ممکن است یک روتر و یک مودم را در یک دستگاه ترکیب کنند، اما این دو دستگاه یکسان نیستند. هر کدام نقش متفاوت ولی به یک انداره مهم و تاثیر گذار در اتصال شبکه ها به یکدیگر و سپس اتصال آنها به اینترنت دارند. یک روتر شبکه ها را تشکیل میدهد و جریان داده های درون و بین این شبکه ها را مدیریت می کند، در حالی که یک مودم این شبکه ها را به اینترنت متصل می کند. مودم ها با تبدیل سیگنال های ISP به سیگنال دیجیتال قابل تفسیر برای دستگاه هایی که در این شبکه قرار دارند، اتصال به اینترنت را برقرار می کنند. یک دستگاه به تنهایی ممکن است به مودم متصل شده باشد تا به اینترنت دسترسی پیدا کند، در حالی که وقتی از روتر به عنوان تکمیل کننده بخشی از شبکه استفاده میشود، این امکان فراهم میشود تا چند دستگاه به صورت همزمان از اینترنت استفاده کنند.
برای اینکه به درک بهتری از کار دقیق یک روتر برسید، به مثال زیر توجه کنید.
یک روتر را به عنوان یک کنترل کننده ترافیک هوایی و بسته های داده را به عنوان هواپیماهایی که به فرودگاه های مختلف (یا شبکه های مختلف) می روند، در نظر بگیرید. همانطور که هر هواپیما مقصد منحصر به فرد خود را دارد و مسیر منحصر به فرد خود را دنبال می کند، هر بسته نیز باید به صورت کاملاً کارآمد به مقصد خود هدایت شود.
به همان شکلی که یک کنترل کننده ترافیک هوایی اطمینان حاصل می کند که هواپیماها بدون گم شدن یا اینکه دچار اختلالات جدی در مسیر خود شوند به مقصدهایشان برسند، یک روتر نیز با کمک جدول مسیریابی داخلی – لیست مسیرهای مختلف شبکه – بسته های داده را، راهنمایی می کند تا به آدرس IP مقصد خود بروند. برای هدایت بسته ها به صورت کارآمد، یک روتر از جدول مسیریابی داخلی استفاده می کند. این جدول لیست مسیرهای مختلف شبکه را نشان می دهد. روتر سربرگ بسته را برای تعیین مقصد آن خوانده و سپس با استفاده از جدول مسیریابی، بهترین مسیر را برای آن تعیین می کند. سپس بسته را به شبکه ارسال می کند.
در حال حاضر در بازار شبکه از پر فروش ترین روتر ها، میتوان به روتر های 951ui و HAP LITE اشاره کرد.
ارتباط گستر آوای شهر امن ؛ متحصص در زمینه های مختلف شبکه
در صورتی که به مشاوره و پشتیبانی بیشتر درمورد لینک های وایرلس پوینت تو پوینت نیاز دارید، تنها کافیست با کارشناسان و مشاورین ما در ارتباط گستر آوای شهر امن تماس بگیرید.
تکنیسینهای فنی ارتباط گستر آوای شهر امن با تجربه های سازنده در این زمینه، راه اندازی و برنامهریزی انواع وایرلس های پوینت تو پوینت، تمامی خواستههای مدیران کسب و کار را در کمترین زمان ممکن، برآورده خواهند کرد.
همچنین در نظر داشته باشید که ما در ایندهای نهچندان دور در وبسایت آوای شهر امن نحوه تنظیم لینک های وایرلس را به صورت کامل و جامع آموزش خواهیم داد